Hoe werkt ArtiestenSpot.com

1. Het plaatsen van de opdracht
Het plaatsen van een opdracht is op Artiestenspot.com gratis. Gratis en gemakkelijk. Bij het plaatsen van de opdracht krijgt u vanzelf de vragen gesteld waardoor de juiste artiest / entertainment op uw plaatsing kan reageren.
In het veld "Gedetailleerde Omschrijving" beschrijft u kort welke opdracht er gedaan moet worden. Hoe beter u de opdracht omschrijft, hoe beter de artiest / entertainment kan reageren. Geef ook aan wanneer de gewenste werkdag is.
Voor u de opdracht plaatst dient u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Artiestenspot.com. Hierin staat nauwkeurig beschreven welke verplichtingen de opdrachtgever en artiest / entertainment aangaan en welke gebruikersvoorwaarden van kracht zijn.

Als uw opdracht geplaatst is krijgt u een e-mail met de omschrijving zoals u die ingevoerd heeft. Wilt u uw opdracht wijzigen: geen probleem, in de e-mail staat een link waardoor u (en u alleen) de opdracht kunt aanpassen.

2. Ontvang een goed voorstel, en een bod van de artiest of entertainment
Een geinteresseerde artiest of entertainment  kan overgaan tot het uitbrengen van voorstel en een bod. Het is ook mogelijk dat de artiest of entertainment u aanvullende vragen stelt. Alle correspondentie gaat via e-mail, houd daarom uw e-mail goed in de gaten wanneer u een opdracht heeft geplaatst.

3. Kies de artiest of entertainment
Uit alle aanbiedingen kiest uzelf de artiesten of entertainment voor uw opdracht. U kunt contact opnemen met artiesten of entertainment als u nadere informatie wilt. Goed om te weten: u krijgt de gegevens (naam/artiest/telefoonnnumer en e-mailadres) van de artiesten of entertainment, maar de artiesten of entertainment niet die van u. U zult dus nooit zonder uw toestemming rechtstreeks door artiesten of entertainment benaderd worden.

4. De opdracht wordt geklaard
Als u de juiste artiesten of entertainment heeft gevonden, kunt u de opdracht van onze website halen. Daarmee voorkomt u dat u steeds nieuwe aanbiedingen van artiesten of entertainment krijgt.


1. Zoeken van opdrachten
Om het aanbod van de opdrachten te bekijken hoeft u zich niet in te schrijven. Ze zijn gerangschikt in overzcihtelijke categorieën en per regio.

2. Inschrijven
Om te kunnen reageren op opdrachten moet u bij ArtiestenSpot.com ingeschreven zijn. Een abonnement kost: € 12,50 / maand. U kunt kiezen om 3 maanden lid te worden of meteen een heel jaar: u krijgt dan 1 maand gratis. Of zelfs 2 Jaar dan krijgt u 3 maanden gratis! Om lid te worden meldt u zich aan als artiest of entertainment via de knop Ik ben artiest verzorg entertainment en  vervolgens 'Aanmelden voor een nieuwe account'. Nadat u uw e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord hebt ingevoerd sturen we een activatielink. Via die link kunt alle bedrijfsgegevens invoeren. We sturen u vervolgens een rekening en als die betaald is wordt uw account door ons verder geactiveerd en kunt u ook reageren op opdrachten.

3. Uitbrengen van een voorstel en bod
Eenmaal ingelogd kunt u reageren op iedere opdracht via de knop 'reageer' die naast iedere opdracht staat. U kunt een voorstel doen en een prijs opgeven of nadere informatie over de opdracht opvragen. De opdrachtgever kan u nu ook rechtstreeks gaan bellen of mailen, om te kijken of jullie tot overeenstemming kunnen komen.

4. Overzicht
U kunt altijd eenvoudig zien welke opdrachten u al geklaard heeft en waarop u gereageerd hebt, ze staan (na inloggen) overzichtelijk op uw eigen pagina in de website.

Veel gestelde vragen

Opdrachtgever
Artiest / Entertainment